HVEM ER TOPSTRANSPORT?

TopsTransport har drevet transportvirksomhed siden 2005, og som årene er gået, har vi opbygget en sund og velfungerende transportforretning. Det betyder, at vi til dagligt kan bryste os selv af næsten 15 års transporterfaring. Vi arbejder altid målrettet, effektivt og fleksibelt for at sikre, at du som kunde får opfyldt dine behov i forbindelse med flytning og transportopgaver, hvad enten det er i privat eller erhvervsregi. Vi holder til i København, men opererer på hele Sjælland.

TOPSTRANSPORT INTRODUCERES (VIDEO KOMMER)

#

FILOSOFI

Vi sætter kunden før transporten. Selvom vi elsker at drive transportforretning og ligger vægt på omsætning, så elsker vi kunderne endnu mere, fordi de er tandhjulet, som får forretningen til at køre rundt. Derfor vægter vi kundens behov og tilfredshed mere end transporten.

VISION

Vores vision er at blive sjællands største transportfirma indenfor vores vægtklasse (liftvogne), målt på varebilskapacitet, mandskab og omsætning. Det mål har vi sat os for at opnå inden 2025.

Mission

Vi vil over de kommende år bruge langt flere ressurser på vores tilstedeværelse digitalt og særligt SEO. Udover det ønsker vi at styrke uddannelsen af alle vores ansatte, så de er informeret om farligt gods, transportsikkerhed og kundeservice, for at vi kan levere den kvalitetstransport, som vi mener kunderne de fortjener.